Veiligheid

Een belangrijk onderdeel

Een bijzonder belangrijk onderdeel in de realisatie en uitvoering van je evenement is de veiligheid. Alle afzonderlijke processen moeten op elkaar worden afgestemd om dit belangrijke vraagstuk 100% op orde te krijgen.

Maximum Evenementen ontzorgt graag haar relaties. Dit doen wij niet alleen door veiligheidsvoorzieningen te leveren zoals een brandblussers of BHV verbandkoffer. Indien gewenst begeleiden en documenteren wij het gehele proces tot en met de uitvoering van het event. Denk hierbij aan een goed beschreven en geoefend ontruimingsplan. Maximum Evenementen bezit de expertise om dit voor je uit voeren en te begeleiden.

Veiligheid stopt niet bij het leveren van rental materialen. Al onze materialen worden, indien noodzakelijk, jaarlijks voorzien van de wettelijke keuringen. Nog een leuk weetje; al onze medewerkers die op locatie zijn bij de uitvoering van een evenement zijn voorzien van een BHV diploma en de leidinggevenden zijn voorzien van VCA management diploma. Een geruststellende gedachte.

Kijk voor onze veiligheidsvoorzieningen -rentals- in onze catalogus of neem contact met ons

Open onze catalogus

Mogelijkheden in beeld

    Meer informatie?

    100% op orde