Stretchtenten

In zwart of zandkleur

Groot assortiment van 3.000 m2!

Een festival, bruiloft of zakelijk bijeenkomst? De stretchtenten van Maximum Evenementen zijn sfeervol, modern en zien er waanzinnig uit. Een stretchtent is veelzijdig omdat deze op verschillende manieren op te bouwen is zodat je de tent als complete feesttent kunt gebruiken maar ook als terrasoverkapping. Onze stretchtenten passen zich letterlijk en figuurlijk aan in elke sfeer, op iedere locatie, met steeds weer een uniek resultaat.

Dat onze stretchtenten zich aanpassen aan de locatie blijkt uit het feit dat je ook de omgeving kunt gebruiken bij de opbouw van de tent. Bomen of de muur van je huis kun je onderdeel uit laten maken van de tent. Daarnaast is het via het unieke gootsysteem ook mogelijk om meerdere tenten aan elkaar te koppelen.

Voor de stretchtent wordt een high tech stof gebruikt die waterdicht en windbestendig is. Ook is de stof brandwerend en voldoet de tent aan alle veiligheidsnormen zoals omschreven in het Tentboek/conform NEN 8020-41.

Maak je stretchtent compleet met een prachtige inrichting, een kachel of houten vloeren. Samen met jou creëren we een op maat gemaakte oplossing voor een onvergetelijke event.

Formaten in zandkleur of zwart: (Afwijkende formaten beschikbaar)
5 x 7,5 meter, 6 x 4 meter, 7,5 x 10 meter, 10 x 10 meter, 10 x 15 meter, 10 x 20 meter,
20 x 20 meter en groter………

.

Open onze catalogus

Mogelijkheden in beeld

    Meer informatie?

    Ideaal voor festivals of culinaire events