Maximum-Evenementen logo

Nieuws

De kindermusical Fantasia, gebaseerd op de populaire kinderboekenreeks van de schrijvende muis Geronimo Stilton, gaat op reis door Nederland.
Alle medewerkers van de Rabobank Westelijke Mijnstreek waren op 3 januari uitgenodigd
Nieuwe locatie van het Veiligheidshuis Den Haag

Wat we doen?

Beleven is communiceren. Dat weten wij als geen ander. Kenmerk van onze benadering is zonder twijfel het unieke element zoeken van uw evenement. Elk project is anders en verdient dan ook een unieke benadering en beleving. Verrassend inspelen op nieuwe doelstellingen die ons steeds bereiken. Talloze relaties hebben inmiddels kennis gemaakt met onze ''eigenwijze'' aanpak.

Van een personeelsevenement met groots entertainment tot een kleine, maar zeer effectieve, zakelijke bijeenkomst, wij zorgen ervoor dat het tot in de puntjes is geregeld. Daarbij zorgen wij ervoor dat uw doelstellingen nooit uit het oog worden verloren. Wij maken van uw personeelsfeest, opening, jubileum, relatie- of familiedag iets speciaals. Dat kan op een evenementenlocatie, maar misschien wilt u wel u eigen bedrijfspand omtoveren tot een evenementenpaleis! Bij ons is alles mogelijk.

De eerste stap is natuurlijk een oriƫnterend en vrijblijvend gesprek met ons. Hierna kunnen wij aan de slag. Daar blijft het natuurlijk niet bij. Een creatief concept, heldere communicatielijnen, perfecte uitvoering en evaluatie van uw evenement is bij ons een standaard gegeven. Hiermee willen wij ons graag onderscheiden. Kortom alles onder 1 dak. De basis om tot een geslaagde communicatie van uw evenement te komen.
Maximum Evenementen
Ploeg 81
5404 LX Uden
T. 0413 - 27 46 82
E. info@maximum-evenementen.nl