Mobiele Koffie Concepten

Op locatie

Echte

eyecatchers.

logo koffie

De Barista’s van Maximum Evenementen verzorgen met liefde de mooiste koffie recepten op locatie. Je kan ons inzetten op een bedrijfsevenement of privé feest, maar ook voor beurzen en congressen bieden wij de perfecte “warme” oplossing. Vanaf 1 tot 1.000 gasten? Geen probleem voor onze full-service koffie beleving.

Onze mobiele koffiebars zijn echte eye catchers en zijn uiteraard voorzien van  professionele barista’s. Ze zijn vrijwel op elke locatie inzetbaar en tevens van alle gemakken voorzien. Indien wenselijk verzorgen wij ook de aankleding op locatie en andere catering wensen zoals taarten, cupcakes, champagne en wijnen.

 

Biologisch en Duurzaam, echt groene koffie:

De Rainforest groene koffielijn bestaat uit 3 soorten. Wij hebben gekozen voor de Kaldi Rainforest Azteca Espresso Extra Dark. Een koffie die uitermate geschikt is voor het maken van een espresso en cappuccino. Onze ervaring is dat diit de twee meest gekozen koffie varianten zijn op evenementen.

Je mag het Rainforest Alliance logo voeren als 30% van de koffiebonen van Rainforest gecertificeerde plantages komt. Kaldi gebruikt als een van de weinige koffiezaken 100% Rainforest gecertificeerde koffiebonen. Echt groene koffie dus!

Special in beeld

Meer informatie?

100% Rainforest gecertificeerde koffiebonen