Facility & Event rentals

Event Support

Een aantal onmisbare schakels in de organisatie en realisatie. Op en in elke locatie zijn diverse facilitaire voorzieningen nodig om jouw event vlekkeloos te laten verlopen. Maximum Evenementen draagt er zorg voor dat alle facilitaire elementen datgene doen, wat ze behoren te doen.

Wij staan je bij in complexe vraagstukken, zoals logistieke planning voor de op- en afbouw, veiligheidsvoorschriften, facilitaire voorzieningen, transport, vergunningstrajecten, locatie management en zelfs budgetbewaking van het event. In alle facetten zijn wij het professionele aanspreekpunt. Niet alleen gedurende de voorbereiding wordt je begeleidt door onze projectmanagers, maar ook tijdens het gehele evenement blijven zij het aanspreekpunt. Wij noemen dat Event Support, zo zorgen wij dat de locatie alles in zich heeft om het event vlekkeloos te laten verlopen.

Tribunes

Maximum Evenementen helpt jou graag om ervoor te zorgen dat jouw gasten of publiek op comfortabele wijze een event kunnen bezoeken. Wij beschikken over rechte en ronde tribunes.

Kachels

Je organiseert het evenement van het jaar, maar het is koud, heel koud. Geen zorgen, voor elke locatie -binnen of buiten- bieden wij een oplossing.

Veiligheid

Een bijzonder belangrijk onderdeel in de realisatie en uitvoering van je evenement is de veiligheid.

Stroom

Zonder een correcte stroom aanleg zijn we nergens. Wij verzorgen alle facilitaire voorzieningen die nodig zijn, dus ook je stroomvoorzieningen.

Een aantal onmisbare schakels voor jouw event