Nieuw: !WOODY House!

Unieke uitstraling * De trent van 2020*

Nu in de verhuur

Wij zoeken altijd naar nieuwe verfrissende ideeën voor onze klanten en relaties. In 2020 presenteren wij jullie ons nieuwe concept: Woody House. De Woody is een sfeervolle houten accommodatie van 5 bij 5 meter of van 2,5 bij 5 meter. Hij arriveert op locatie ingeklapt en staat compleet met vloer binnen een ultra kort tijd van slechts 5 minuten, zonder losse onderdelen!

De Woody is een multifunctionele accommodatie. Plaatsing, ophalen en transport wordt natuurlijk door Maximum Evenementen geheel in eigen beheer uitgevoerd. Je kan hem inzetten als terrasoverkapping, maar ook als Woody Food House, ontelbare mogelijkheden dus. De Woody’s aan elkaar koppelen? Natuurlijk ook dat kan, hierdoor kan je zelf een unieke accommodatie creëren van bijvoorbeeld 5 bij 7,5 meter of 5 bij 20 meter.

Je kan de Woody helemaal compleet maken, omdat hij te bestellen is met diverse extra’s zoals zijwanden, verwarming, licht en bijpassend meubilair. De Woody is een absolute Eye catcher op ieder evenement.

Voor festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten hebben wij  Woody Food:
Woody BBQ  Super vlees en smaak NIEUW concept
Woody Poffer
Woody Koffie

Neem snel contact met ons op en boek de Woody op jouw evenement.

Tribunes

Maximum Evenementen helpt jou graag om ervoor te zorgen dat jouw gasten of publiek op comfortabele wijze een event kunnen bezoeken. Wij beschikken over rechte en ronde tribunes.

Kachels

Je organiseert het evenement van het jaar, maar het is koud, heel koud. Geen zorgen, voor elke locatie -binnen of buiten- bieden wij een oplossing.

Veiligheid

Een bijzonder belangrijk onderdeel in de realisatie en uitvoering van je evenement is de veiligheid.

Stroom

Zonder een correcte stroom aanleg zijn we nergens. Wij verzorgen alle facilitaire voorzieningen die nodig zijn, dus ook je stroomvoorzieningen.

Een aantal onmisbare schakels voor jouw event